Corona

Bestuursverkiezingen CJB Brugge | Stel u kandidaat!

Waarde confraters,

Hoewel ons sociaal leven even “on hold” staat en we de aangename contacten met onze confraters nog voor enige tijd zullen moeten missen, komt er – al is het achter gesloten deuren – toch opnieuw wat beweging in ons balieleven!

Want, hoewel onze activiteiten voorlopig opgeschort zijn, tellen wij al hoopvol af naar het moment waarop wij u opnieuw mogen ontvangen op een permanente vorming of een sport/cultuuractiviteit.

En zoals steeds, vinden binnenkort opnieuw bestuursverkiezingen voor CJB Brugge vzw plaats.

Bent u jonger dan 40 jaar en voelt u het kriebelen om mee vorm te geven aan tal van balie-activiteiten en permanente vormingen en/of is het uw roeping om nieuwbakken stagiairs wegwijs te maken aan onze West-Vlaamse balie?

Dan bent u ongetwijfeld de geknipte persoon om deel uit te maken van het bestuur van de Conferentie!

Als bestuurslid komt u terecht in een jong en dynamisch team en gaat u ongetwijfeld een zeer leerrijke en tevens plezante ervaring tegemoet.

Wie meer informatie wenst te bekomen of wie een gemotiveerde kandidatuur wenst in te dienen, kan een mailtje richten op ons mailadres cjbbrugge@baliewestvlaanderen.be.

Neem gerust ook een kijkje op onze website (www.cjbbrugge.be) en onze diverse sociale media-kanalen (Facebook, Instagram & LinkedIn) om meer te weten te komen over onze werking en onze activiteiten (die wegens de Coronacrisis voorlopig zijn opgeschort).

Let op: uw officiële kandidatuur als bestuurslid van CJB Brugge vzw dient tegen uiterlijk 1 juni a.s. ingediend (met vermelding van de functie(s) die u wenst op te nemen). Gelieve hier rekening mee te willen houden.

Be safe & tot binnenkort!

Oprecht confraterneel,

Charlotte Benoot
Voorzitter CJB Brugge vzw