CJB Brugge | Balie West goes advocatenrun.

Terwijl we nog nagenieten van een meer dan geslaagde editie van het padeltoernooi, staat het volgende sportevent alweer te wachten.

Ook dit jaar organiseert de Orde van Vlaamse Balies de advocatenrun, en dit op zondag 2 juni 2019.

Dit jaarlijks sportief evenement is een heuse aanrader voor de sportievelingen onder ons alsook voor de 'minder sportieve' confraters.

Niet enkel vinden er twee loopwedstrijden plaats (5 en 12 km), er worden tevens tal van randactiviteiten georganiseerd (wandelingen, fietstochten en kinderanimatie).

Gedurende de dag worden jullie voorzien van de nodige natjes en droogjes (o.a. pannenkoeken, ijsjes, fruit, smoothies, …)

Jullie nakomelingen kunnen zich bovendien bewijzen in de kidsrun en de dag wordt afgesloten met een verrukkelijke pasta- en pizzabuffet.

Aangezien dit een niet te missen evenement is, wenst de Conferentie van de Jonge Balie te Brugge zoveel mogelijk West-Vlaamse confraters aan te sporen om hieraan deel te nemen.

De advocatenrun gaat door in het prachtige Zoniënwoud - Park van Tervuren. Nu deze locatie niet meteen bij de deur is, wil de Conferentie Jonge Balie Brugge voor de geïnteresseerden het nodige vervoer organiseren.

Om het baliegevoel te versterken, roepen wij de geïnteresseerden op om hun inschrijving voor de advocatenrun door te geven. De inschrijvingsprijs voor de advocatenrun blijft uiteraard ongewijzigd. Voor het vervoer zal een kleine, doch zeer democratische meerprijs in rekening worden gebracht (de geïnteresseerden worden hieromtrent nog verder berichten).

Indien u op onze oproep wenst in te gaan en u zich wenst aan te sluiten bij de West-Vlaamse lichting voor de advocatenrun, zal u dit tegen uiterlijk 27 mei 2019 willen melden aan één van de sportverantwoordelijken via elise.standaert@schepens-partners.be; dhondt.stijn@telenet.be of delphine@demets.net.

Gelieve hierbij duidelijk te melden of u al dan niet van het georganiseerd vervoer wenst te genieten, met hoeveel personen u zult deelnemen en vermelding van de volledige naam van de betrokken personen.

Wie zich reeds inschreef voor de advocatenrun, maar alsnog wenst te genieten van het georganiseerd vervoer, mag ons uiteraard ook steeds contacteren.

Voor wie nog snel wat spoedtraining nodig heeft; onze wekelijkse looptrainingen worden hervat en dit iedere woensdagavond om 19 uur (afspraak aan de P+R Steenbrugge).

Hiervoor is een WhatsApp groep opgestart waar er elke woensdag concreet wordt afgesproken. U kunt contact opnemen met de sportverantwoordelijken met vraag om u toe te voegen in deze groep.

De afwezigen zullen alvast ongelijk hebben!

Namens CJB Brugge vzw,

De sportverantwoordelijken