Ieper / 18 euro

CJB Ieper | Openingsactiviteit

Het bestuur van de Conferentie van de Jonge Balie te Ieper heeft het genoegen u uit te nodigen voor haar openingsactiviteit.

Voor de eerste activiteit van dit gerechtelijk jaar, nodigen we u en uw ganse gezin uit voor een dagje griezelen in het pretpark Bellewaerde op zondag 25 oktober 2020.

Het park wordt naar jaarlijkse traditie weer helemaal ondergedompeld in Halloweensfeer. U kan griezelen en huiveren, bibberen en beven, maar ook wie het allemaal net wat te eng vindt, zal er zeker en vast zijn gading vinden. Het park is op 25 oktober 2020 geopend van 10u tot 19u.

We kunnen u de tickets aanbieden aan 18,00 euro per persoon (i.p.v. 28,00 euro) voor volwassenen en kinderen groter dan 1 meter. Kinderen tot 1 meter grootte krijgen gratis toegang. Gezinnen die over een abonnement beschikken kunnen zich uiteraard ook aansluiten.

Mogen wij u verzoeken zo spoedig mogelijk in te schrijven, en dit ten laatste op zondag 11 oktober 2020, met opgave van de namen van de aanwezige personen.

Gelieve ook vóór aanvang van de activiteit het verschuldigde bedrag per persoon over te schrijven op de rekening van de Jonge Balie met nummer BE35 6305 4005 5037 met mededeling “openingsactiviteit – naam”.

Wij hopen u zeer talrijk te mogen verwelkomen!

Bestuur CJB Ieper

INSCHRIJVEN