KORTRIJK / 50 of 60 euro

CJB Kortrijk | Closing Night.

Het einde van het gerechtelijk jaar is in zicht en dit betekent dat de Conferentie Jonge Balie Kortrijk u een feestelijke slotactiviteit aanbiedt. Na de meer dan geslaagde editie van vorig jaar, organiseren wij dit jaar opnieuw een spetterende Closing Night.

Wie nog even wil nagenieten van vorig jaar kan via volgende link de sfeerbeelden raadplegen : https://www.facebook.com/pg/ConferentieJongeBalieKortrijk/photos/?tab=album&album_id=1839124389484648

De Closing Night is dé ideale kans om samen het einde van het gerechtelijk jaar alsook het einde van ons werkjaar te vieren. Vorig jaar vierden we het ‘einde van Balie Kortrijk’, maar uiteraard zijn er ook dit jaar redenen te over om opnieuw een stevig feestje te bouwen. Leve balie West!

Wij nodigen u graag uit voor een zomerse receptie en luxe-barbecue met aansluitend dansfeest dat doorgaat op vrijdag 21 juni 2019 om 19 uur in de prachtige locatie van ‘Goed Ten Houte’, één van de zeldzame gesloten rustieke vierkantshoeves in ons geliefde Kortrijk.

Met het aansluitend dansfeest tot in de vroege uurtjes willen we de slotactiviteit naar een hoogtepunt brengen. Dit alles met een all-in formule voor de luttele prijs van 50,00 EUR voor leden en 60,00 EUR voor niet-leden.

Inschrijven kan tot ten laatste woensdag 12 juni 2019 om 18u.

Wij hopen alvast op uw talrijke aanwezigheid! Een mooier slot van ons werkjaar is immers niet mogelijk.

Inschrijven