Corona laatste update: 06/03/2022
Kortrijk / 25 of 29 euro

CJB Kortrijk | Karting

Waarde confraters
 
Het is opnieuw tijd voor onze jaarlijkse traditie: de kartING!
 
Wie mag zich een jaar lang de snelste confrater, de Max Verstappen onder de advocaten, noemen? Op 29 november om 19 uur komen we het te weten!
 
Nog nooit gekart? Geen enkel probleem! Iedereen krijgt een korte introductie in de wereld van het karten.
 
Daarna zullen we een ‘Mini Grand Prix’ rijden. We starten met een kwalificatieronde van 12 minuten, waarna de bepalende race van 12 minuten van start kan gaan.
 
Achteraf proosten we met een drankje op de snelste confraters onder ons. Zowel de top 3 bij de mannen als bij de vrouwen valt in de prijzen. Deze worden aangeboden door onze trouwe sponsor ING.
 
Deelname aan deze activiteit kost slechts 25 euro voor leden en 29 euro voor niet-leden (eerstejaarsstagiairs worden automatisch als lid beschouwd). De kostprijs is inclusief de verplichte lidkaart, het gebruik van racepak, helmmuts, helm en een traktatie in het F1 Café door CJB Kortrijk.
 
Vergeet zeker uw identiteitskaart niet en gelet op de koude temperaturen is een paar handschoenen ook aangeraden.
 
Inschrijven kan door te klikken op onderstaande knop en het online inschrijvingsformulier in te vullen. Let op: de inschrijving is pas definitief wanneer het toepasselijke bedrag werd overgeschreven op onze rekening met nummer BE43 6301 3850 0501 met vermelding ‘Karting – naam’.
 
De inschrijvingen sluiten af op 25 november. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!
 
Met confraternele groeten
 
Bestuur CJB Kortrijk

Inschrijven