Kortrijk / 12 of 15 EURO

CJB Kortrijk | Tandemtocht rondom Kortrijk.

Naar goede gewoonte biedt de Conferentie Jonge Balie Kortrijk u in de maand mei een sportieve activiteit aan. Na onze geliefde streek vorig jaar te hebben verkend met de Vespa’s en een tweetal jaar geleden vanop het water, is het dit jaar de beurt aan de fiets. U bent uitgenodigd om op de tandem te stappen voor een mooie tocht door onze omgeving in een gezellige ongedwongen sfeer. Tandemrijden is een leuke ervaring, een sociale bezigheid en een opportuniteit om te ontspannen na een harde werkdag en te genieten van de prachtige route in de groene rand rond Kortrijk. De rit is uiteraard voor zowel geoefende als minder getalenteerde wielergoden toegankelijk.

Na heel wat fietsplezier en een rit van ongeveer 2 uur, bereiken we terug het centrum van Kortrijk. Om het vochtgehalte opnieuw op peil te brengen zullen u een (of meerdere) drankjes worden aangeboden door het bestuur.

De plaatsen zijn beperkt, dus tijdig inschrijven is de boodschap en dit tegen uiterlijk 22 mei 2019. Uw partner is eveneens welkom zodat u zich per twee kan inschrijven, maar individueel inschrijven kan uiteraard ook. Het bestuur zorgt ervoor dat iedere deelnemer een fietspartner krijgt toegewezen. Leden betalen 12,00 EUR en niet-leden 15,00 EUR.

De Conferentie hoopt alvast op uw talrijke aanwezigheid!

  • Locatie: Minister Tacklaan 57, 8500 Kortrijk
  • Datum / uur: donderdag 23 mei 2019 om 19u
  • Kostprijs: 12 euro voor leden en 15 euro voor niet-leden; te betalen op rekeningnummer BE43 6301 3850 0501 met referentie 'Tandem + naam'
  • Mee te brengen: comfortabele en aangepaste kledij. De activiteit gaat behoudens tegenbericht ook door bij minder weer.
Inschrijven