Corona laatste update: 06/03/2022

De warmste toga | CJB Kortrijk verkoopt Sintzakjes

.


Naar goede traditie tonen wij in aanloop van De Warmste Week ons warm hart en verkopen wij heerlijke Sintzakjes ten voordele van het goede doel.

Dit jaar waait er een nieuwe wind door De Warmste Week en wordt de focus gelegd op jongeren en hun welzijn. De leuze luidt: ‘kunnen zijn wie je bent’.

Daarom willen wij u laten kennismaken met de organisatie TEJO Kortrijk die perfect inspeelt op dit brandend actueel thema.

 

.

Binnen de organisatie TEJO Kortrijk bieden professionele therapeuten op vrijwillige basis quasi onmiddellijk, gratis en anoniem hulp aan jongeren tussen 10 en 20 jaar, met of zonder toestemming van de ouders.

Deze werkwijze is voor jongeren heel drempelverlagend, waardoor zij in een vroeg stadium hulp krijgen, probleemsituaties niet verder escaleren en ellenlange wachtlijsten voor de jeugdzorg worden vermeden.

 

Ook onze West-Vlaamse jeugdrechters zijn overtuigd van de rol die TEJO voor jongeren kan spelen en plaveien de weg naar deze organisatie in hun uitspraken.

Graag geven wij dan ook TEJO Kortrijk een duwtje in de rug met de opbrengst van onze Sintzakjes.

Wij organiseren twee verkoopmomenten in Kortrijk, telkens van 8u30 tot 12u:

  • dinsdag 30 november 2021 in gerechtsgebouw I (het oude gerechtsgebouw)
  • donderdag 2 december 2021 in gerechtsgebouw II (het nieuwe gerechtsgebouw)

Daar kunt u één of meerdere Sintzakjes aankopen voor de prijs van 7 euro per zakje met contant geld of via Payconiq.

Bestellingen kunnen tot en met 26 november 2021 via het formulier worden doorgegeven. Deze bestellingen kunnen dan op de twee verkoopmomenten in de rechtbanken worden afgehaald. Wil je zeker zijn van je zakje? Bestel dan op voorhand!

Wij hopen alvast op uw warm enthousiasme!

Bestuur Conferentie Jonge Balie Kortrijk

 

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.