Webinar / 50 - 60 euro

Help, mijn werknemer is ziek. Een praktische toelichting bij de nieuwe regels inzake re-integratie

Datum.

Dinsdag 16 juni 2020 van 19u - 22u

Inhoud.

De statistieken liegen er niet om. Steeds vaker worden ondernemingen geconfronteerd met een toename van het aantal (langdurig) zieke werknemers. In dit kader is de re-integratie van deze (langdurig) zieke werknemers een hot topic. Sinds de inwerkingtreding van het nieuwe re-integratietraject op 1 januari 2017 zit het aantal aanvragen van een re-integratietraject immers in de lift, wat steevast aanleiding geeft tot heel wat vragen. Niet alleen praktische vragen, maar ook steeds vaker juridische vragen zoals kan de arbeidsovereenkomst beëindigd worden wegens medische overmacht en wat zijn de juridische gevolgen hiervan?

De spreker.

Mr. Sieglien Huyghe studeerde in 2014 af als Master in de Rechten aan de KULeuven. Vervolgens behaalde zij een aanvullend diploma master in het sociaal recht aan de Vrije Universiteit Brussel in 2015. Na haar studies vervoegde zij het kantoor Claeys en Engels en specialiseert zij zich o.a. in Welzijn op het Werk, meer specifiek het gezondheidstoezicht op werknemers, waarover zij vaak seminaries geeft.

Algemene informatie.

Inschrijven?

Schrijf u online in via het privaat luik / applicaties / permanente vorming / opleidingen zoeken en inschrijven.

Hoeveel juridische punten?

De studiecyclus werd erkend voor 3 punten permanente vorming. De punten worden na de opleiding elektronisch toegevoegd.

Kostprijs?

Het inschrijvingsgeld voor een studieavond bedraagt 50,00 EUR voor een lid en 60,00 EUR voor een niet-lid. Betalen kan op het rekeningnummer BE56 6301 3052 6188 van CJB Kortrijk met vermelding van uw naam + titel studieavond.

Link webinar.

De deelnemers ontvangen op de dag van het webinar een mail met de (eventuele) powerpoint-presentatie van de spreker en een zoomlink om te kunnen deelnemen.

Vragen?

Mr. Lise Breine, mr. Daphné Nachtergaele en mr. Floor Vynckier helpen u graag verder (lise.breine@dlpa.bedaphne@degeeter-advocaten.befloor.vynckier@akurad.be).

INSCHRIJVEN