Corona laatste update: 06/03/2022

Kandidaten verkiezing stagiairsvertegenwoordiger

Van 20 juni 2022 om 8 uur tot en met 23 juni 2022 om 18 uur kunnen de advocaten-stagiairs van de balie West-Vlaanderen stemmen voor de stagiairsvertegenwoordiger die zal zetelen in de stagecommissie.

Voor de deelname aan de verkiezing ontvangen alle stemgerechtigden een mail met de link naar een persoonlijk digitaal stembiljet. Niet ontvangen? Controleer of deze niet in uw spam is terecht gekomen.

Succes aan de kandidaten!

 

Emma Van Eenoo

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarde confraters

Met veel enthousiasme stel ik mij kandidaat om als stagiairsvertegenwoordiger te zetelen in de stagecommissie van balie West-Vlaanderen.

Sinds oktober 2021 werk ik als advocaat-stagiaire bij Crivits & Persyn te Brugge. Nu mijn eerste stagejaar bijna afgerond is, ben ik gemotiveerd om mij eveneens te engageren binnen de werking van onze West-Vlaamse balie.

Binnen de stagecommissie zou ik graag de stem van de West-Vlaamse stagiairs vertolken, naar best vermogen advies verlenen en bij problemen steeds trachten tot een constructieve oplossing te komen.

Ik streef er bovenal naar om een aanspreekpunt te zijn voor alle advocaat-stagiairs die met vragen en/of problemen zitten, of die gewoon eens nood hebben aan een luisterend oor.

Het zou een eer zijn uw stem te krijgen.

Emma Van Eenoo

 

Arielle Truant

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Waarde confraters

Vol enthousiasme stel ik mij opnieuw kandidaat als stagiairsverantwoordelijke van de balie West-Vlaanderen.

Ik ben Arielle, geboren en getogen te Kortrijk en sedert 2020 aan de slag bij advocatenkantoor Phibalex te Brugge.

Vorig jaar kreeg ik het vertrouwen van mijn medestagiairs om hen te vertegenwoordigen aan onze West-Vlaamse balie en dit mandaat heb ik met groot genoegen uitgeoefend.

Graag zou ik tijdens mijn laatste stagejaar dit engagement opnieuw aangaan.

Het voorbije jaar heb ik immers gemerkt dat de stagecommissie een groot verschil kan maken in de loopbaan van elke stagiair.

Zo wordt er niet enkel een antwoord of advies geboden bij concrete bekommernissen van stagiairs. De commissie gaat eveneens constructief op zoek naar oplossingen waarin zowel de stagiair, als de stagemeester zich kunnen vinden.

Deel uitmaken van deze werking was voor mij een zeer leerrijke ervaring op persoonlijk en professioneel gebied.

Ik hoop mij dan ook dit jaar verder te kunnen inzetten als stagiairsverantwoordelijke.

Alvast bedankt voor het vertrouwen dat ik mocht genieten.

Arielle Truant

 

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.