Corona laatste update: 06/03/2022

Op zoek naar juridische punten? Volg de volledige cyclus van CJB Kortrijk!

De Conferentie Jonge Balie Kortrijk organiseert ook dit jaar voor u een uitgebreide studiecyclus permanente vorming.

Gedurende 8 studieavonden zullen sprekers uit de diverse sectoren van het recht elk een specifieke topic behandelen.

LOCATIE EN TIJDSTIP

Gelet op de huidige coronamaatregelen, kunnen wij op vandaag nog steeds niet onze klassieke formule in de vorm van fysieke studieavonden met broodjes en een drankje aanbieden.

Daarom splitsen wij onze studiecyclus in 2 delen op, enerzijds 4 studieavonden in de vorm van een webinar (waarvoor u de link en presentatie van de sprekers via e-mail zult ontvangen) en 4 studieavonden in de KULAK (in de hoop dat de coronamaatregelen tegen eind april voldoende versoepeld zullen zijn).

De studieavonden in de KULAK vinden, net zoals de voorgaande jaren, plaats in aula A301 (Etienne Sabbelaan 53, 8500 Kortrijk).

Alle studieavonden starten stipt om 19 uur. Een studieavond in de vorm van een webinar duurt tot 21 uur en een fysieke studieavond tot 22 uur.

JURIDISCHE PUNTEN

De studiecyclus wordt erkend als permanente vorming. Voor de volledige studiecyclus worden 20 studiepunten aangevraagd, ofwel 2 punten voor een webinar en 3 punten voor een fysieke studieavond. Met deze studiecyclus behaalt u dus het totaal van het te behalen minimum voor dit gerechtelijk jaar (20).

KOSTPRIJS

Wij schotelen u dit jaar opnieuw een heel interessant aanbod voor.

Voor de volledige cyclus betalen leden slechts 350,00 EUR en niet-leden 400,00 EUR. Per studieavond betaalt een lid 50,00 EUR en een niet-lid 60,00 EUR.

Betalen kan op het rekeningnummer BE56 6301 3052 6188 mét vermelding van uw naam + titel studieavond of naam + studiecyclus (voor het volledige pakket).

Een voorstelling van de sprekers en topics vindt u terug in de onderstaande folder.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.