Corona laatste update: 06/07/2021

Openingsconferentie 2019 | Schrijf u nu in!

Op vrijdag 11 oktober 2019 organiseren de vier Conferenties van Jonge Balies opnieuw de plechtige openingszitting van het gerechtelijk jaar 2019 - 2020, met aansluitend het avondfeest.

Allen die er vorig jaar bij waren in Brugge zullen kunnen getuigen over een schitterende editie, die dit jaar zeker navolging zal krijgen in het Fabriekspand te Roeselare.

De openingsredenaar, mr. Bram Vandromme, maakt ons alvast nieuwsgierig met de titel van zijn rede: ‘Er zijn te weinig advocaten’, en ook het avondprogramma krijgt stilaan vorm. Eerstdaags ontvangt u de officiële uitnodiging in de (paleis)bus. 

 

uitnodiging

De ongeduldigen onder u delen wij graag mee dat de website www.ocbaliewest.be reeds toegankelijk is, en dat de inschrijvingen open zijn!  Inschrijven kan met de code die u vandaag in uw mailbox ontving. Niet ontvangen? Controleer uw map met ongewenste e-mails of mail naar oc@baliewestvlaanderen.be.

Vervoer.

Schrikt de verplaatsing naar Roeselare u af? Geen nood, om het hart van onze provincie te bereiken, zullen er opnieuw bussen worden ingelegd vanuit en naar de verschillende afdelingen, dit zowel voorafgaand aan het avondfeest om 19u, evenals ’s nachts omstreeks 1u30 en 3u30.

De inschrijving hiervoor gebeurt eenvoudig via de inschrijvingsmodule op de website (www.ocbaliewest.be).
Indien u hierover nog vragen heeft, kunt u ons steeds contacteren.

U wil weten waar u aanschuift aan tafel.

We begrijpen dat u voor het avondfeest graag bij uw vrienden of goede collega’s aanschuift aan tafel. Dat kan! U kunt uw (vrijblijvende) tafelsuggesties aan de organisatie bezorgen via oc@baliewestvlaanderen.be.