Corona laatste update: 06/03/2022

Punten permanente vorming 2021-2022

Voor wie nog niet de 20 punten voor permanente vorming heeft behaald voor gerechtelijk jaar 2021-2022: dit kan nog door opleidingen te volgen tot en met 31 augustus.
Punten van opleidingen gevolgd vanaf 1 september worden toegevoegd aan de puntenkaart 2022-2023.

Attesten van door OVB erkende opleidingen hoeven niet meer opgeladen te worden in het opleidingsinstituut. De organisator zorgt voor de toekenning van de punten op basis van aanwezigheden of logins.

Was u ingeschreven of ingelogd met een ander e-mailadres dan het door OVB gekende e-mailadres (voor uw toegang tot het privaat luik), dan kan dat wat langer duren vooraleer de punten op uw puntenkaart zichtbaar zijn.

Wanneer punten één maand na datum van de gevolgde opleiding nog niet op de puntenkaart staan, neemt u best contact op met de organisator van de opleiding.

Attesten van opleidingen gevolgd tussen 1 september 2021 en 10 januari 2022 (dit is voor de start van het nieuwe opleidingsinstituut), waarvoor de punten nog niet werden toegevoegd aan uw puntenfiche, moeten wel nog worden toegevoegd via het opleidingsinstituut.

Voor niet-erkende opleidingen moet nog steeds een individuele aanvraag worden ingediend bij OVB via het opleidingsinstituut https://opleidingsinstituut.advocaat.be/

Vragen over opleidingen georganiseerd door balie West-Vlaanderen kan u mailen naar bc@baliewestvlaanderen.be.
 

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.