KORTRIJK (KULAK) / 50 - 60 euro

Uitgesteld! Kan het WVV bekoren? Een eerste praktische evaluatie sedert de inwerkingtreding

Datum.

Dinsdag 31 maart 2020.

Inhoud.

Op basis van praktijkvoorbeelden zal toelichting worden verschaft bij de eerste toepassingen van het WVV met bijzondere aandacht voor: bestuurdersaansprakelijkheid, koudwatervrees voor de BV, statuten en aandeelhoudersovereenkomsten, belangenconflicten en geschillen.

De sprekers.

Mr. Trees Vuylsteke en mr. Klaas Vanneste zijn verbonden aan de balie van West-Vlaanderen en beiden werkzaam op het kantoor DLPA Advocaten.

Zij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in het vennootschapsrecht, waarbij zij ondernemingen, bestuurders en aandeelhouders begeleiden bij alle stappen van het vennootschapsleven.

Algemene informatie.

Gedurende zeven studieavonden zullen sprekers uit de diverse sectoren van het recht elk een specifieke topic behandelen.

Locatie en tijdstip?

Net zoals de voorgaande jaren, vinden de studieavonden opnieuw plaats in aula A301 in de KULAK (Etienne Sabbelaan 53, 8500 Kortrijk) en starten zij stipt om 19 uur. Tijdens de pauze worden u door de Conferentie broodjes en een drankje aangeboden.

Hoeveel juridische punten?

De studiecyclus wordt erkend als permanente vorming. Voor de volledige studiecyclus worden 21 studiepunten aangevraagd, ofwel 3 punten per studieavond. Met deze studiecyclus behaalt u dus het totaal van het te behalen minimum voor dit gerechtelijk jaar (20).

De  volledige cyclus vindt u hieronder.

Kostprijs?

Voor de volledige cyclus betalen leden slechts 300,00 EUR en niet - leden 350,00 EUR. Per studieavond betaalt een lid 50,00 EUR en een niet - lid 60,00 EUR.

Inschrijven?

Schrijf u online in voor de volledige cyclus of voor een of meerdere studieavond(en) via het privaat luik / applicaties / permanente vorming / opleidingen zoeken en inschrijven.

Betalen kan op het rekeningnummer BE56 6301 3052 6188 mét vermelding van uw naam + titel studieavond of naam + studiecyclus (voor het volledige pakket)

Vragen?

Mr. Lise Breine, mr. Daphné Nachtergaele en mr. Floor Vynckier helpen u graag verder (lise.breine@dlpa.bedaphne@degeeter-advocaten.befloor.vynckier@akurad.be).

INSCHRIJVEN