Corona laatste update: 06/07/2021

Vacature: De Geeter advocaten | Kortrijk

Het advocatenkantoor Stefaan De Geeter zoekt een dynamische medewerk(st)er met minstens twee à drie jaar ervaring aan de balie en die affiniteit heeft of interesse in algemeen burgerlijk recht, bijzondere overeenkomsten, handelsrecht en insolventierecht.

U zult deel uitmaken van een kantoor met drie advocaten en twee administratieve bedienden. U krijgt de kans om zich in alle aspecten van een advocatenkantoor te bekwamen en dossiers volledig zelfstandig te beheren vanaf de eerste consultatie tot de afsluiting ervan. Een belangrijk deel van het takenpakket bestaat ook uit rechtbankwerk.

Het kantoor biedt de mogelijkheid om eigen zaken te behartigen en eigen cliënteel uit te bouwen.

Het kantoor beschikt over een prima infrastructuur en alle hulpmiddelen – van bibliotheek tot diverse software programma’s – om de dossiers op een professionele manier te behandelen.

Het kantoor ziet er op toe dat er een evenwicht is tussen enerzijds het professioneel leven en anderzijds het familiaal leven.

Mocht u interesse betonen om deel uit te maken van ons team, kunt u contact opnemen met mr. Stefaan De Geeter via 056 22 78 19 of stefaan@degeeter-advocaten.be. Er kan dan een afspraak gemaakt worden om de eventuele samenwerking nader toe te lichten en te luisteren naar elkaars verwachtingen.

Alle contacten zullen uitermate discreet worden behandeld.

Meer info over het kantoor vindt u op onze website: www.degeeter-advocaten.be.