Corona laatste update: 06/03/2022

Verkiezingen stafhouder, vicestafhouder en leden raad van de Orde

Waarde confraters,
 
Na een lang aanslepend coronajaar met vele Zoom-, Teams- en Skypevergaderingen, komen er in juni ondertussen wel opnieuw verkiezingen aan voor de leden van de raad van de Orde en de functies van vicestafhouder en stafhouder.
 
Vanaf het gerechtelijk jaar 2020-2021 bestaat de raad, overeenkomstig artikel 3 van het verkiezingsreglement zoals goedgekeurd in de raad van de Orde van advocaten West-Vlaanderen op 10 oktober 2019, uit minstens één advocaat van de oorspronkelijke balie Veurne, één advocaat van de oorspronkelijke balie Ieper, één advocaat van de oorspronkelijke balie Kortrijk en één advocaat van de oorspronkelijke balie Brugge. De te verkiezen stafhouder en vicestafhouder worden hiertoe gelijkgesteld met een lid van de raad.
 
Organisatie van de verkiezingen:

  • De kandidatuurstellingen kan u indienen vanaf 1 mei 2021 om 12u tot uiterlijk 14 mei 2021 om 12u. Hierover volgt binnenkort meer info.
  • De elektronische stemming zal starten op 21 juni 2021 om 8u en eindigen op donderdag 24 juni 2021 om 18u.
  • De jaarlijkse algemene vergadering van de Orde zal plaatsvinden op vrijdag 25 juni 2021 op een uur en volgens modaliteiten die later nog zullen worden meegedeeld. Hou deze datum dus zeker alvast vrij in uw agenda.

Alle leden van de balie worden uitgenodigd om na te gaan of zij in de voorwaarden zijn voor één of meerdere van deze functies en, indien zij hiervoor gemotiveerd zijn, hun kandidatuurstelling al voor te bereiden om deze in te dienen zodra dit zal kunnen.
 
Met confraternele groet,
 
Rik Crivits
Stafhouder

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.