Versterking BJB-team | Meet Laura

Laura D'haenens is de nieuwe BJB-medewerkster aan onze balie. Zij zal samen met Hilde, Annick, Laurine en Axelle instaan voor de verwerking van de pro-Deodossiers. Laura zal zowel in de afdeling Brugge als in de afdeling Kortrijk actief zijn.
 

Dag Laura, kan je ons wat meer vertellen over jezelf?

Ik ben Laura, 31 jaar wonende in Harelbeke. Ik ben een alleenstaande mama van een dochter van 6.  Ik heb als basis een commerciële achtergrond maar ik miste het sociale aspect en wou mensen bijstaan die het maatschappelijk moeilijk hebben. Toen heb ik een opleiding gevolgd als Orthopedagoge en werkte ik steeds binnen de setting bijzondere jeugdzorg, daarnaast werkte ik ook als medewerker sociale dienst.
 

Heb je al voeling met de advocatuur en het BJB-gebeuren?

Ik heb geen voeling met de advocatuur en het BJB gebeuren maar deze sector sprak me wel enorm aan. Hier en daar zijn er aspecten die ik vanuit mijn vorige werkervaringen kan meenemen. Het is alvast een uitdaging die ik voor de volle 100% aanga. Ik ben ondertussen van start gegaan en in een goed team terecht gekomen. Op maandag, dinsdag en vrijdag zal je mij terugvinden In Kortrijk. Op woensdag ben ik in Brugge aanwezig.
 

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik graag gaan sporten maar ook wandelen in de natuur en yoga maken dat ik mijn hoofd eens kan leegmaken en ontspannen. Ik ben ook graag creatief bezig en om mijn honger naar kennis te stillen lees ik veel om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik ben vooral een bezige bij die steeds met verschillende projectjes bezig is. Variatie en uitdaging zijn dus voor mij een must.
 

Veel succes, Laura!
 

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.