Adverteer uw vacature of opleiding

Algemeen

Henri is het belangrijkste communicatiekanaal van de balie West-Vlaanderen. Op deze website worden alle berichten en nieuws voor de West-Vlaamse advocaat gepubliceerd.

Aan Henri hangt ook een nieuwsbrief vast die in twee onderdelen uiteenvalt.

Eerst en vooral worden berichten ad hoc gebundeld via een tweewekelijkse zelf samengestelde nieuwsbrief. Deze wordt per e-mail bezorgd aan de bijna 1500 West-Vlaamse advocaten.

Verder is er ook een automatische notificatiemogelijkheid voor advocaten die op de hoogte willen worden gebracht van elk nieuw bericht dat op het platform wordt geplaatst.
 

Kostprijs

Vacatures van advocaten die zijn aangesloten bij de balie West-Vlaanderen en opleidingen die worden georganiseerd door de West-Vlaamse Conferenties Jonge Balie worden gratis gepubliceerd op Henri.

Voor het publiceren van een vacature of studiedag van derden wordt een administratieve kost aangerekend van 250 euro.

Voor deze prijs wordt de vacature of opleiding gepubliceerd op de website van Henri, opgenomen in de automatische notificatiemail die standaard wordt verzonden om 9 uur de dag na publicatie op het platform, en éénmaal in de gebundelde nieuwsbrief geplaatst in de lijst van de permanente vormingssessies of onder de vacatures.

De maximum duurtijd van publicatie op de website bedraagt drie maanden.


Gegevens advertentie

Bezorg uw advertentie en bedrijfslogo via henri@baliewestvlaanderen.be.

Wenst u een ander soort advertentie te publiceren? Dat kan. Neem contact op met ons!

Adverteer uw vacature of opleiding