Wachtebeke / 30 of 48 euro

Advocatenrun OVB

Terwijl we nog nagenieten van een meer dan geslaagde editie van het OVB Congres, staat het volgende event alweer te wachten: de advocatenrun op zaterdag 1 juni 2024.

Dit evenement is een heuse aanrader voor de sportievelingen onder ons, maar heeft ook voor de 'minder sportieve' confraters heel wat te bieden.

Het gebeuren gaat voor het eerst door in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Met zijn weelderige landschap van vijftig hectare biedt dit domein een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en avontuurlijke mogelijkheden.
 

Wat kan u verwachten

,

 

Niet enkel vinden er twee loopwedstrijden plaats (5 en 8 km), er worden tevens tal van randactiviteiten georganiseerd (hoogtouwenparcours, mountainbike, muurklimmen, yoga en pilates).

Gedurende de dag worden de aanwezigen voorzien van de nodige natjes en droogjes.

Uw nakomelingen kunnen zich bovendien bewijzen in de kidsrun. En dat is nog niet alles! Daarnaast is er een scala aan leuke activiteiten (zoals grime, springkastelen en een fantastische mobiele speelkamer) om de kinderen de hele dag door te vermaken.

Gemotiveerd maar nog niet getraind? Wie nog snel wat spoedtraining nodig heeft, kan zich voorbereiden voor de loopwedstrijd met een trainingschema.
 

Balie West goes advocatenrun

U leest het goed. Of u nu wil hardlopen, uw kinderen wil zien stralen, de lopers wil aanmoedigen, zelf een uitdaging wil aangaan op het mountainbike- of hoogtouwenparcours of wil ontspannen met yoga en pilates, er is voor iedereen iets te beleven.

We hopen op een massale deelname van (sportief) advocatentalent uit West-Vlaanderen.

De afwezigen zullen alvast ongelijk hebben!

Inschrijven