CJB Ieper steekt Sint-Maarten een handje toe en zamelt 350 euro in voor TEJO Ieper

Jongeren tussen 10 en 20 jaar die nood hebben aan therapeutische hulpverlening kunnen in heel Vlaanderen terecht bij VZW TEJO. Zij bieden gratis en anoniem ondersteuning aan jongeren die nood hebben aan een luisterend oor. TEJO werkt hiervoor samen met professionele therapeuten die dit op vrijwillige basis ter harte nemen.

Omdat de huidige coronapandemie net iets meer weegt op het welzijn van jongeren en TEJO in deze periode dan ook met een grotere vraag geconfronteerd wordt, besloot het bestuur van de Conferentie van de Jonge Balie Ieper een actie op poten te zetten ten voordele van TEJO Ieper.

Er werd beslist om de Sint, die tot de risicogroep van COVID-19 behoort, een handje toe te steken. In Ieper komt Sint-Maarten immers al op 11 november langs. Het bestuur stelde zakjes vol lekkers samen die massaal besteld werden door de brave advocaten en personeelsleden van de Rechtbank van Eerste Aanleg West-Vlaanderen, afdeling Ieper.

De verkoop van de sintzakjes zorgde voor een mooie opbrengst van € 335,58. Het bestuur van de Conferentie heeft dit bedrag afgerond naar € 350,00 en gedoneerd aan TEJO Ieper.

Wie ook zelf zijn steentje wil bijdragen ten voordele van TEJO of meer informatie wenst over de werking, kan terecht op tejo.be

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.