Corona laatste update: 06/03/2022
Kortrijk / 25 of 30 euro

CJB Kortrijk | Nieuwjaarsborrel

Waarde confraters
 
De Conferentie Jonge Balie Kortrijk is verheugd u – na twee jaar zonder – opnieuw te mogen uitnodigen op haar jaarlijkse nieuwjaarsborrel om samen met u en uw partner het glas te heffen op het nieuwe jaar. Het bestuur wenst u alvast een gelukkig, voorspoedig en gezond 2023 toe!
 
Naar goede gewoonte wensen wij het nieuwe jaar in stijl in te zetten en onze wensen in persoon aan elkaar over te maken met een glas (of meer) bubbels. Als Conferentie Jonge Balie Kortrijk is het ons absolute doel om confraters lokaal en over de volledige provincie dichter bij elkaar te brengen: onze nieuwjaarsborrel vormt hiervoor de ideale gelegenheid!
 
U en uw partner zijn dan ook van harte welkom op donderdagavond 26 januari 2023 om 19u. Er worden uitgebreide versnaperingen en walking dinner voorzien, dit jaar door MDV-catering uit Waregem.
 
De nieuwjaarsborrel gaat dit jaar door op een gloednieuwe en unieke locatie: de Garage Jaguar Land Rover – Dejonckheere Kortrijk, Pluim 11, 8550 Zwevegem. Tijdens de borrel heeft u de mogelijkheid om de wagens in de showroom van dichtbij en in al hun glorie te bewonderen.
 
Inschrijven kan tot uiterlijk 20 januari 2023 door te klikken op onderstaande knop en het online inschrijvingsformulier in te vullen. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn – gelet op de unieke locatie – beperkt
 
Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen!
 
Parkeren kan gemakkelijk op de bezoekersparking van de Jaguar Land Rover Garage en in de omgeving.
 
Met confraternele groeten

Bestuur CJB Kortrijk
 

Inschrijven