Wevelgem / 5 euro

De Warmste Week | CJB Kortrijk organiseert Advokaarting

Waarde confraters
Beste sympathisanten
 
Naar jaarlijkse gewoonte zet CJB Kortrijk haar beste beentje voor naar aanleiding van de Warmste Week.

Ook dit jaar heeft u de mogelijkheid om uw beste manillentrucs en andere gezelschapspel-ervaring boven te halen tijdens de tweede editie van de ADVOKAARTING.

Een avond vol: “koekens troef”, “Is de manille al gespeeld”,”Uno”, of “Wie wil een schaap ruilen?” Ga op zoek naar een aangewezen kaartpartner om “de boom” van uw leven te kaarten of stel een gezellig gezelschap(spel) samen! Uw team mag deze avond bestaan uit advocaten, partners van advocaten en kantoormedewerkers!

Afspraak op 14 december vanaf 19.00 uur in JC Ten Goudberge in Wevelgem.
 
De spelregels: bij de start van elke ‘boom’ of ander gezelschapsspel legt elke speler een startkaart (5 EUR) in.

Honger? Uiteraard geen spel zonder de gepaste culinaire aanvulling. De typische West-Vlaamse Breughelplanken zullen naast kaasplankjes en droge worsten zorgen voor een topper van formaat!
 
Belangrijk om te onthouden: er zijn geen verliezers! Uw deelname aan deze avond vol spel, gepaste drankjes, Breughelplanken en andere versnaperingen dragen dit jaar een warme bijdrage toe aan VZW ONTRAFEL. Deze Kortrijkse warme vereniging biedt steun aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen die worden geconfronteerd met een moeilijke periode of gebeurtenis als rouwen of trauma’s.

'Opgroeien zonder zorgen’ is hét uitgangspunt van vzw Ontrafel waarvoor wij ons namens de gehele balie Kortrijk dan ook bijzonder graag voor engageren. (Meer info: https://www.kortrijk.be/vereniging/ontrafel-vzw)

De integrale opbrengt van de sintverkoop alsook van deze avond gaat naar het hulpfonds van vzw Ontrafel. Dit fonds maakt begeleiding en therapie ook mogelijk voor kinderen en jongeren waarvan hun gezin het niet financieel breed heeft.
 
INSCHRIJVEN!
Inschrijven kan door te klikken op onderstaande knop en het online inschrijvingsformulier in te vullen. U kan kiezen hoeveel kaarten u wenst aan te kopen. Nadien kan u het bedrag overschrijven op onze rekening met nummer BE43 6301 3850 0501 met vermelding ‘Advokaarting – naam’. Deze kaarten kan u dan afhalen op de Advokaarting.
 
Kaarten kunnen ook fysiek worden aangekocht bij één van de bestuursleden ofwel tijdens de verkoop van de sintzakjes.
 
STEUN!
Kunt u niet aanwezig zijn op onze Advokaarting, maar wenst u toch uw warm hart te tonen ten voordele van VZW ONTRAFEL, dan kunt u steeds vrijblijvend steunkaarten (of sintzakjes) kopen op de momenten zoals hierboven aangehaald.

De inschrijvingen voor de Advokaarting sluiten af op 11 december 2023.
 
Warme groet
 
Het bestuur

Inschrijven