Het nieuwe team communicatie & IT van uw balie

De taakverdeling binnen de nieuwe raad van de Orde is rond. In de komende periode stellen we alle departementen kort aan u voor. Als team Communicatie & IT (“CommIT”) moeten wij bij Henri natuurlijk het goede voorbeeld geven, dus wij bijten de spits af!

Wij zijn oud-stafhouder Frédéric Busschaert (Kortrijk), mr. Meindert Gees (Kortrijk) en mr. Frede Van In (Brugge). Wij gaan de komende periode als team instaan voor de communicatie, dit binnenin de balie en naar buiten toe. Daar zit ook een luikje marketing en PR in, en ook het beheer van alle IT-toepassingen zit onder onze hoede.

In dit departement is met dank aan voorganger mr. Bram Vandromme een niveau hoog te houden! Het is natuurlijk onze betrachting om dat minstens te evenaren, zoniet te verbeteren. Onze ambitie is om nog steeds op vlotte wijze en via verschillende kanalen de advocaten van onze balie geïnformeerd te houden over al wat reilt en zeilt. We zullen gevarieerde types berichten brengen, sommige nieuwe types, andere voortgezet. Onze journalistieke voelsprieten zullen ten volle in ontwikkeling komen. We zullen ook een aantal vernieuwingen aanbrengen om het gebruik van Henri nóg iets te verbeteren.

Iedereen is ook nog steeds welkom om bijdragen, opinies of andere ideeën te bezorgen; we zullen ze met plezier publiceren!

Tot binnenkort.

Frédéric, Meindert en Frede

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.