Hoe gaat het met u?

De OVB nodigt u uit om deel te nemen aan de tweede welzijnsenquête.

Uw stem is van onschatbare waarde om een diepgaand inzicht te krijgen in de uitdagingen waarmee advocaten worden geconfronteerd op het gebied van stress, burn-out en grensoverschrijdend gedrag.

In 2019 lanceerde de OVB de eerste welzijnsenquête. Uit de resultaten toen bleek onder meer dat 90% van de respondenten stress heeft op het werk, 2 op 3 van hen ervaart problematisch veel stress.

De commissie welzijn ging aan de slag met de bevindingen en organiseerde tal van doelgerichte opleidingen voor de Vlaamse advocaten over zelfverdediging, stressmanagement en burn-out preventie. Er werd ook voorzien in de vorming van het vertrouwensteam.

Hierbij dan ook een warme oproep om deze tweede enquête tegen uiterlijk 21 december in te vullen. De vragenlijst delen in uw advocatennetwerk wordt tevens aangemoedigd.

Deelname aan de bevraging neemt minder dan 10 minuten in beslag en is overigens anoniem. En u kunt tickets winnen  voor het advocatencongres - De magie van het recht op vrijdag 26 april 2024.

Alvast bedankt voor uw medewerking!
 

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.