Hoe uw collectieve polis arbeidsongeschiktheid afstemmen op uw professionele organisatie

Zoals u weet heeft de balie West-Vlaanderen een collectieve polis gewaarborgd inkomen bij ziekte en ongeval bij Precura onderschreven. Automatisch bent u dus voor een basiswaarborg verzekerd tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid.

Het is belangrijk om weten dat Precura mogelijkheden aanbiedt om deze basiswaarborg uit te breiden en dit in functie van uw professionele organisatie. Bijvoorbeeld werkzaam zijn met of zonder vennootschap, wijziging van uw beroepsinkomen, etc. kan een belangrijke invloed hebben op de wijze waarop u zich dient te verzekeren.

Vanuit de balie achten wij het daarom belangrijk om u proactief te informeren en te herinneren aan de verschillende verzekeringsmogelijkheden. Hierna een samenvatting van de verschillende producten arbeidsongeschiktheid bij ziekte en ongeval via Precura.

Prevoca: de collectieve polis via de balie

In de informatiefiche vindt u een volledige samenvatting van het reglement (= de bijzondere voorwaarden) ondertekend door de OVB. Binnen deze polis kunt u uitbreidingen onderschrijven in functie van uw bruto persoonlijk beroepsinkomen + voordelen alle aard.

Precura: de individuele polis

Bent u niet werkzaam via een vennootschap en de polis Prevoca via de balie beschermt u niet voldoende ingeval van arbeidsongeschiktheid? Dan kunt u via het product Precura à la carte en op uw maat deze polis onderschrijven.

Omzetverzekering

Bent u werkzaam via een vennootschap, heeft u onlangs een vennootschap opgericht, heeft u reeds uitbreidingen lopen? Dan is het aangeraden om met Precura contact op te nemen en een analyse van uw verzekerde situatie te vragen.

Office verzekering

Als kantoor met in totaal (zelfstandige of weddetrekkende) minimaal 5 personen is er ook de mogelijkheid om een collectieve polis op maat te ontwikkelen.

Vragen? Neem gerust contact op met onze contactpersoon bij Precura via peter.vanderspeeten@precura.be.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.