ING Privalis opent terug de deuren in Kortrijk en Brugge

Het ING Privalis-kantoor in het gerechtsgebouw van Kortrijk zal voortaan terug open zijn op dinsdag van 9 tot 12 uur.

In Brugge zijn de Privalis-experts elke donderdag van 9 tot 12 uur aanwezig in het ING-kantoor in de Maalse Steenweg. 

Deze nieuwe regeling gaat in vanaf de week van 21 augustus.

Hierna vindt u de volledige communicatie van ING.


,ING Privalis - Uw geprivilegieerde bankpartner

Dankzij ING Privalis kan u rekenen op een dienstverlening op maat van juridische beroepen. Kies voor onze 20 jaar ervaring én knowhow.
 

Hoe kan u ons contacteren?

  • Kortrijk   
    Vanaf dinsdag 22 augustus staan onze experts elke dinsdag van 9 tot 12 uur voor u klaar in het ING Privalis-kantoor naast het kantoor van de stafhouder in het oude gerechtsgebouw, Burg. Nolfstraat 10a, 8500 Kortrijk.
     
  • Brugge  
    Vanaf donderdag 24 augustus staan onze experts elke donderdag van 9 tot 12 uur voor u klaar in het ING-kantoor Sint-Kruis, Maalse Steenweg 215, 8310 Brugge.
     

ING Privalis Desk

Hebt u vragen over onze Privalis-diensten? Neem dan gerust contact op via 02 464 63 01, maandag tot vrijdag tussen 8 en 18 uur of via desk.privalis@ing.com.
 

Op afspraak, waar en wanneer u wil

Voor belangrijke momenten in uw carrière, vragen over een businessproject, associatie, businesskrediet, belegging of werkkapitaal kan u ook altijd terecht bij uw Privalis-bankier Ulrich Coussement.
Maak een afspraak via
ulrich.coussement@ing.com.

Advies nodig over privé kredieten? Maak in dat geval een afspraak met een persoonlijke adviseur op het nummer 02 739 21 01.
 

ING-kantoren

Dagelijks bankieren? In uw ING-kantoor kan u op werkdagen in de voormiddag steeds zonder afspraak terecht in uw ING-kantoor.
 

Commentaar

Ann Lambert

Beste ,
Wat een giller ..
Dit is helemaal niet zo - ik ben deze morgen geweest naar het bewuste ING filiaal en daar wist men mij te vertellen dat dit het plan was , maar wegens personeelstekort niet kon doorgaan.
Wél vriendelijke mensen aan het onthaal , maar opnieuw een afknapper voor de bewindvoerders.(beloofde aanwezigheid van personeel slaat nergens op en wat een tijdverlies ! )

Geplaatst op do, 21/09/2023 - 10:38

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.