Nieuws van de bib | Jurisquare voortaan beschikbaar in de vier afdelingen

De bibliotheekcommissie kon dankzij heronderhandelen met de uitgevers bekomen dat er nu in alle vier de afdelingen Brugge, Ieper, Kortrijk en Veurne, naast de reeds bestaande toegang tot Jura, toegang is tot jurisquareMet bijzondere dank aan onze bibliothecaris Betty Cattelein voor haar tomeloze inzet.

In Ieper staat de computer in het advocatenlokaal op de gelijkvloerse verdieping. Er wordt ook een printer voorzien  (is nog in bestelling). Papier zit klaar in de lader, bijkomende pakken papier kunt u ophalen bij onze baliemedewerkster Annick Beernaert. Fysieke werken bevinden zich in de bibliotheek op de derde verdieping.

In Veurne staan de computer en printer in de bibliotheek. De sleutel kunt u afhalen in de griffie van de rechtbank van eerste aanleg.

Zowel in Ieper als in Veurne blijft de bibliotheekcommissie daarnaast ook investeren in fysieke werken.

Voor Brugge en Kortrijk is de situatie ongewijzigd.

Ook wijst de bibliotheekcommissie erop dat de West-Vlaamse advocaten toegang kunnen nemen tot de bibliotheek van de Kulak. Online gebruik kan ter plaatse met de eigen laptop via de login tot het campusnetwerk. Alumni kunnen zich gratis inschrijven, andere advocaten kunnen zich inschrijven tegen 25 euro per jaar, wat ten laste wordt genomen door de balie (de Kulak rekent rechtstreeks af met de balie).

Scientia sol mentis est!

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.