Tack 51 Advocaten zoekt partners

Tack 51 Advocaten bestaat 10 jaar en profileerde zich als een kantoor met specialisaties in alle domeinen van het recht: van algemeen contractenrecht tot intellectueel eigendomsrecht, distributie-, bancair of sociaalrecht, aansprakelijkheids-, verzekerings- of verkeersrecht, faillissementsrecht, bewindvoering, straf- en jeugdrecht.

We zetten de zoektocht in naar collega-advocaten die samen met Tack 51 de toekomst vorm willen geven. We zetten in op digitaal werk, client-care, marketing & social media en een positieve en productieve werksfeer.

Momenteel bestaat Tack 51 uit 4 vennoten, 2 medewerkers en een secretariaat.

Ons kantoor bevindt zich in een prachtig historisch en beschermd pand met mooie en ruime kantoorruimtes en is gelegen aan het station van Kortrijk, vlot bereikbaar en op wandelafstand van de rechtbank.

We zijn de afgelopen jaren reeds gestart met toekomstgericht werken, door het hanteren van een draaiboek, een digitaal dossierbeheer en een fris uitziende huisstijl.

We geloven dat ons beroep in de komende jaren heel wat evoluties zal kennen waaraan we graag met een enthousiast team van collega’s willen werken.

Of u nu zin hebt om vennoot te worden of u eerder zoekt naar een werkplek met een instap-dienstverlening zodat u zich kan concentreren op uw inhoudelijke advocatenwerk, voor beide ambities hebben we een duidelijke formule uitgewerkt.

Enthousiast of nieuwsgierig? Neem contact op met Mter. Marian Rapsaet op 056 89 75 75 of mr@tack51.be. Vanzelfsprekend blijven we discreet.

Confraterneel

Tack 51 Advocaten
Lieven Capoen, Emanuel D’Halluin, Carl Defuster en Marian Rapsaet
 

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.