CJB Kortrijk zamelt 7897,88 euro in met de Warmste Toga!

Gisteren sloot de Conferentie Jonge Balie Kortrijk hun Warmste Toga af. Na 24 uur, door regen en wind, met tal van activiteiten, konden ze afkloppen op een verzameld bedrag van maar liefst 7897,88 euro.

Dit geld werd ingezameld voor vzw Kompas.

Wat een prestatie van onze Conferentie uit Kortrijk. Proficiat!

De voorzitter en bestuursleden van CJB Kortrijk bedanken de warme confraters en sympathisanten voor hun (financiële) steun en enthousiaste aanwezigheid.

Ook stafhouder Antoine Van Eeckhout is tevreden en feliciteert de Kortrijkse Conferentie: "Jullie initiatief was gedurfd en ook de voorbereiding leverde ongetwijfeld slapeloze nachten op, maar het resultaat was effenaf fantastisch. Jullie leveren bewijs welke successen er kunnen worden bereikt wanneer lef, enthousiasme, werkkracht en samenhorigheid worden gebundeld. En dit is uniek. De balie heeft genoten van jullie vele, leuke initiatieven en de confraters waren gecharmeerd door jullie warme, aanstekelijke vrolijkheid. Ik dank en feliciteer u daarvoor. Net als met het uitzonderlijk resultaat natuurlijk, dat niet alleen bewijs is van het succes van jullie initiatief, maar ook van de betrokkenheid en appreciatie van de vele confraters van onze balie."

 Alle foto's kunt u bekijken op de Facebookpagina van CJB Kortrijk, maar hieronder alvast wat sfeerbeelden.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.